Skintebo Gilles Recept |
Startsida |
Kalender/Bokningar |
Hur man gör en bokning |
Aktiviteter |
Medlemmar |
Om Skintebo Gille |
Kontakta oss |
Årsmöte |
Verksamhetsberättelse |
Upphittat/Försvunet |
Bildgalleri |
Här finns vi... |
Skintebo Gille 1953 |
Kall paj med lax, räkor och avokado
Pajbotten:
Fyllning:
Dekoration:
|
Cannelloni med spenat, svamp och ricotta 4 pers 300 g färska lasagneplattor2 msk riven parmesanost
Ostsås: 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Smält smör till ostsåsen i en kastrull. Hacka svampen och rör ner. Rör ner mjöl, senapspulver och kajennpeppar. Vispa långsamt ner mjölken och rör till en slät blandning. Låt sjuda i 5 min. Rör då och då. 3. Ta från värmen och blanda ner osten och svampen. Låt svalna. Rör ner grädden. Krydda. 4. Krama vattnet ur spenaten och hacka den. Blanda med ricottan och parmesanosten. Krydda med salt och svartpeppar. Bre hälften av ostsåsen i en smord form 5. Klicka 3 msk av fyllningen längs ena kanten på en lasagneplatta. Rulla ihop och lägg i formen med skarven nedåt. Fyll formen med lasagneplattor och häll över resterande sås. Strö över parmesan.
6. Tillaga i ugnen cirka 20 minuter till ytan är gyllenbrun. |